Surfehistorikk fra flere nettlesere i ett vindu

NirSoft er en samling av apper som er nyttige i din daglige bruk av PC-en din. Alle appene er gratis og de trenger ikke installasjon.

Les også: NirSoft-guide

BrowsingHistoryView

BrowsingHistoryView er et verktøy som gjør det mulig å lese historikken til fire forskjellige nettlesere, det vil si Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Du får en liste over nettsider du har besøkt i disse nettleserne.

Derfor er den nyttig

Denne appen kan være nyttig hvis du for eksempel har tidligere besøkt en interessant nettside, men har glemt å bokmerke den. Du kan bruke dette verktøy for å finne den. Du kan eventuelt eksportere historikken til en fil av typen CSV, HTML eller XML.

Last ned

Du finner BrowsingHistoryView på nirsoft.net. Du må skrolle ned på nettsiden og klikke på «Download BrowsingHistoryView» eller «Download BrowsingHistoryView 64-bit» hvis du har 64-bit Windows. Du får opp et vindu hvor du kan velge nettlesere. Du kan bare klikke på OK-knappen. Du får til slutt opp en lang liste over nettsider du har besøkt i de ulike nettleserne.

Falsk alarm

Det er sannsynlig at du får opp et virusvarsel fra Windows Defender. Det er dessverre ganske vanlig at Windows Defender reagerer slik på apper som ikke er utviklet av Microsoft. Dette er falsk alarm. Du får da opp et «Windows beskytter PCen»-vindu når du prøver å kjøre appen. Hvis du får opp et slikt vindu kan du bare klikke på «Mer info»-lenken og klikke videre på «Kjør likevel»-knappen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *