Browser Care gjør nettleseren din raskere

Synes du surfing på nettet begynner å bli for treg? Nettleseren din kan være overbelastet. Denne appen som fikser dette på en enkel måte. Appen støtter tre nettlesere samtidig.

Les også: Programvare-porten

Gir en fin oversikt

Browser Care gir deg en fin oversikt over utvidelser og tilleggsprogrammer i nettleserne Internet Explorer og Chrome. På nettsiden står at Firefox er støttet, men det viser seg ikke å være riktig. Det er også et godt verktøy for å kvitte deg med eventuelle uønskede tilleggsprogrammer som gjerne installeres uten at du er klar over det.

Du kan også bruke Browser Care til å fjerne midlertidige internett-filer, definere startside og søkemotor. Browser Care er rett og slett et praktisk verktøy som kan brukes til å fjerne uønskede ting og tang som drar ned nettleseren din. Alt i ett og samme programmet. Det skader ikke at Browser Care er enkelt å bruke og er helt gratis.

Last ned

Du finner Browser Care på auslogics.com. Du kan velge språkversjon (standardvalget er English) under installasjonen, sette ikon på skrivebordet i Windows og du kan også velge om programmet starter samtidig som PC-en.

Vær oppmerksom på at du får et tilbud under installasjonen om å installere flere ekstraprogrammer, inkludert BoostSpeed og DriverUpdater. Det er lett å ikke legge merke til dette og bare klikke på Next. Vi anbefaler at du klikker på Skip all offers eller Skip this – og klikk til slutt på Finish for å starte programmet.

Ved oppstart av Browser Care får du et tilbud om gratis produktnøkkel for BitReplica. Si nei til dette ved å klikke på krysset øverst til høyre i vinduet eller trykk på Esc-tasten på tastaturet.

Videre får du etter hvert opp et sprettoppvindu med flere tilbud. Klikk på krysset øverst til høyre i vinduet for å si nei til tilbudet.

Slik bruker du Browser Care

Du får en liste over nettleser-utvidelser og tilleggsprogrammer. Du kan deaktivere en utvidelse ved å klikke på ON-knappen eller du kan fjerne den ved å klikke på papirkurven til høyre for utvidelsen.

Konklusjon

Browser Care gir deg en fin oversikt over Internet Explorer og Chrome, og gir en brukervennlig metode for å rydde i disse nettleseren. Du må imidlertid være oppmerksom på å si nei til gratistilbudene under installasjonen og etter installasjon.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.