Avansert lydredigering, helt gratis

Audacity er et program for å redigere lydfiler – det er gratis og basert på åpen kildekode. Det leveres med forhåndsinstallerte temaer og det støtter plugins. Nå er en oppdatert versjon klar for nedlasting.

Les også: Programvare-porten


Audacity

Den nyeste versjonen er blitt mer stabil og har også fått sikkerhetsoppdatering. Les mer om nyhetene på audacityteam.org.

Funksjoner

Audacity kan brukes til å ta opp lyd med mikrofon, en mikser eller fra andre kilder. Audacity kan brukes til å lagre lyd som strømmes på datamaskinen eller via internett. Videre kan Auacity brukes til å importere og redigere lydfiler, det kan også kombinere filer med andre lyfiler, for så å eksportere filen på et annet lydformat.

Du kan bruke Audacity til å redigere lydfiler, både klippe, kopiere, lime inn og slette. Programmet er en omfattende angrefunksjon. Du kan også bruke programmet til å mikse låter. Audacity støtter lydeffekter og plugins.

Du finner detaljene på audacityteam.org.

Last ned

Du kan laste ned Audacity gratis på audacityteam.org.

Kilde: audacityteam.org

You may also like...

1 Response

  1. Øystein Bjerkholt sier:

    Hei – noen som kan hjelpe meg?
    Jeg har lastet ned Audacity og anskaffet meg UFO 202 og koblet platespilleren til dennes inngang. Setter på en LP plate og foretar et opptak i stereo. Jeg får opp to lyddiagrammer og antar dette går av seg selv. Ved avspilling imildertid, får jeg bare en kanals avspilling – d.v.s. at på gamle Bealtes plater kommer all vokal som lyd, men det andre spotet med musikk uteblir. Nå har jeg forsøkt det jeg klarer av alle innstillingsmuligheter og lest på nettet uten å finne svar.
    Kan noen være vennlig å sende meg en e-post og gi meg oppskriften.
    Hilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *