Adobes plattform for deling av kreative prosjekter

Adobe har lansert en oppdatering for den sosial plattformen Behance.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Dette er en tjeneste som du kan bruke til å vise frem kreative prosjekter.

Hva er Behance?

Behance er en nettplattformen for å presentere og oppdage kreativt arbeid. Adobe kjøpte opp Behance i 2012 og nå driver Adobe sin egen versjon av plattformen. Du finner Behance på behance.net.

Du kan ikke dele direkte fra Creative Cloud-apper til Behance, men du kan besøke behance.net og laste opp direkte. Derfra får du tilgang til alle dine Creative Cloud-filer og kan velge hvilke du vil legge til prosjekter.

Med Adobe Creative Cloud kan du holde kontakten med arbeidsgruppene og det kreative fellesskapet via datamaskinen, webområdet eller mobilenheten. Du kan installere skrivebordsprogrammet Creative Cloud for å få tilgang til din Behance-aktivitetsfeed og -portefølje, og for å dele og oppdage nytt arbeid.

Du kan logge deg på Behance-konto med din eksisterende Adobe ID. Dermed blir en ny Behance-konto automatisk opprettet til deg.

Ny Behance-versjon

Blant nyheten i en nye Behance-versjon er oppdatert profilside med mulighet for plassering av et større bilde som skal presentere et prosjekt som brukeren driver med. Videre er designen enklere og sidepanel forbedret som blant annet kan inneholde statistikk og lenker til andre prosjekter, pluss en oversikt over portfolio til brukeren.

Kilder: Adobe (1), Adobe (2), dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *