0Patch har oppdateringer for eldre Windows

Hvis du har en PC med Windows som har gått ut på dato, da har du et problem. Det finnes imidlertid løsninger som du kan betale for.

Les også: Oppdateringer for eldre Windows

Det finnes flere tredjepartsløsninger som har som oppgave å fikse dette, som altså tilbyr oppdateringer.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

0Patch

Selskapet 0Patch har en løsning som tilbyr sikkerhetsoppdatinger. Du finner løsningen på 0patch.com. Du klikker på Download-lenken på 0patch.com under Free.

0patch.com finner du en liste over produkter (skroll ned til INCLUDES) som har tilgjengelige oppdateringer mot betaling. Her finner du blant annet Windows 7, pluss andre versjoner som har gått ut på dato. På 0patch.zendesk.com finner du en liste over operativsystemer som støttes av 0Patch.

Selve appen er gratis, men bruken av den, altså oppdateringene, er ikke gratis. Prisen er 24,95 euro (290 NOK) pluss mva, per PC per år. Løsningen er med andre ord ikke spesielt kostbar hvis du trenger den. Hvis du ønsker gratis prøvetid kan du kontakte selskapet som lager denne løsningen.

Programmet 0Patch har et meget oversiktlig brukergrensesnitt. Det viser en oversikt over oppdateringer som er blitt installert og oppdateringer som ikke er blitt installert.

0Patch tilbyr oppdateringer for blant annet Windows 7, Windows 10 (eldre versjoner), Windows Server 2008, Windows Server 2012, Microsoft Office 2010 og Microsoft Office 2013.

Hvor henter 0Patch oppdateringene fra?

Dette varierer. Oppdateringene blir både hentet fra Microsoft og de blir også laget av 0Patch, dersom ikke originale oppdateringer er tilgjengelige. Det har faktisk skjedd at 0Patch har fikset et sikkerhetshull før Microsoft lanserte sin egen oppdatering. I det tilfellet var de to oppdateringene identiske. Les mer om dette på 0patch.zendesk.com og på zendesk.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *