Søk på mobilen din via PC-en!

NirSoft har lansert en ny app som gjør det enklere å søke etter filer på mobilen din fra PC-en din.

Les også: Hva er NirSoft?

MobileFileSearch

MobileFileSearch bruker en såkalt Media Transfer Protocol – det er en protokoll som brukes av mobiltelefoner og nettbrett – du trenger bare å koble mobiltelefonen til PC-en og starter appen fra PC-en. Du bruker den samme kabelen du bruker til å lade mobilen. Fjerne den ytterste delen av kabelen og du har en USB-kabel.

Problemet med koblingen mellom en mobiltelefon og en PC er at du ser vanligvis en komplisert struktur og du klarer ikke å finne noen filer. Denne appen skal fikse dette.

Last ned og bruk

Du finner MobileFileSearch på nirsoft.net, skroll nederst på siden og klikk på Download MobileFileSearch (32-bit) hvis du har 32-bit Windows eller Download MobileFileSearch (64-bit) hvis du har 64-bit Windows. Hvis du er usikker kan du høyreklikke på startmenyen i Windows og velge System – her skal det stå hva du har. Pakk ut ZIP-filen og kjør programfilen. Denne appen trenger ikke installasjon – du bare kjører programfilen.

Du skal få opp et Search-vindu med en gang og kan skrive inn søkestreng og klikk på Start Search. Du får da opp et søkeresultat. Du kan bruke wildcard som *.txt eller *.jpg.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *