Lag dine egne hurtigtaster!

Hurtigtaster er et fantastisk verktøy som gjør at du kan jobbe mer effektivt på PC-en din. På denne siden finner du programvare som du kan brukes til å lage dine egne hurtigtaster og dermed kan PC-en bli enda mer effektivt verktøy.

Les også: Hurtigtaster

Du finner også programvare som på ulike måter gir deg bedre oversikt over hurtigtastene, og som gjør at du får raskere tilgang til viktige funksjoner.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Apper for å lage hurtigtaster

Det finnes ganske mange programmer som gjør det mulig for deg å lage dine egne hurtigtaster, dette er kun et lite utvalg:

  • Hotkeyz er et program som kan brukes til å deaktivere og omprogrammere standard-hurtigtaster i Windows. Hotkeyz kan også brukes til å gjennomføre flere handlinger via én hurtigtast. Hotkeyz kan lastes ned fra majorgeeks.com (klikk på en av lenkene under DOWNLOAD NOW). Vær oppmerksom på at det kanske dukker opp et reklamevinu når du klikker – bare klikk utenfor vinduet og fortsett nedlastingen.

    Last med og kjør installasjonsfilen. Når du har startet selve programmet kan du høyreklikke på ett av innleggene i programvinduet og velg Edit for å redigere en hurtigtast. Klikk på New-ikonet hvis du ønsker å legge til ny hurtigtast.

    Det er en stund siden dette programmet ble oppdatert, pluss at det har et gammeldags grensesnitt, men det fungerer fortsatt. Det er bare å prøve!

  • Autohotkey er et ganske avansert program som ikke er det enkleste å bruke. Det kan brukes til å automatisere oppgaver i Windows. Les mer om programmet på vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *