Ikke oppdater Windows!
Vi kommer nå med et tips som er det motsatte av det du vanligvis får – denne gangen er situasjonen potensielt kritisk. Den siste store oppdateringen skal lanseres snart i en korrigert versjon, men den er fortsatt ikke trygg.

Les også: Windows 10-feilen er fikset

Mange feil

Akkurat nå kan det virke som Microsoft har mistet kontrollen på den store oktober-oppdateringen.

Programvaregiganten sier at de har fikset feilen, men det meldes om flere feil fra personene som tester Windows 10 October 2018 Update for den slippes ut til alle andre.

Ikke klikk på «Se etter oppdateringer»

Rapporter viser at brukere som ikke klikket på «Se etter oppdateringer»-knappen fikk ikke installert den store oppdateringen og dermed ble ikke disse brukerne i faresonen. Grunnen til dette er at Microsoft venter med å rulle ut store oppdateringer for brukere som ikke klikker på «Se etter oppdateringer»-knappen.

Hva bør jeg gjøre?

Hvor lenge bør du vente med å oppdatere? Du bør vente en uke eller mer etter lansering av den store oppdateringen. Du bør egentlig ikke klikke på «Oppdatering og sikkerhet»-valget i innstillinger. Du bør rett og slett la Windows ta seg av oppdateringene automatisk – det betyr i praksis at du bør ikke fremskynde oppdateringer via innstillinger i Windows. Da vil oppdateringene installeres når de er blitt ordentlig testet. Når det er sagt bør det legges til at det er visstnok ganske få som faktisk er rammet av disse feilene.

Kilder: howtogeek.com, thewindowsclub.com/

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.