Hundre verktøy i én app

Windows Repair Toolbox er et gratis program som gir deg enkel tilgang til ganske mange forskjellige verktøy som kan brukes til å løse ulike typer problemer i Windows, men også for å få informasjon om PC-en din. Her er det totalt over 100 verktøy lett tilgjengelige.

Les også: Programvare-porten

Meget god oversikt

Den største fordelen med programmet er at selve programvinduet er veldig oversiktlig. Du finner verktøy i kategorier som maskinvare (HWiNFO, CPU-Z, GPU-Z), nyttige verktøy (PatchMyPC og NirLauncher), reparer (Autoruns), backup/recovery (Recuva), Windows (chkdsk) og avinstallasjon (Revo).

I tillegg har programvinduet seks faner med flere verktøy, blant annet fjerning av skadevare, tester, notater, innstillinger og informasjon om programmet.

Nederst i programvinduet får du informasjon om status til din PC. Her kan du blant annet se hvor mye lagringsplass som er igjen, brukt minne (RAM), om PC-en din er koblet til internett og temperatur i PC-en.

For erfarne brukere

windows_repair_tool_1

Problemet med dette programmet er at du får ikke mye informasjon om hva hvert verktøy gjør. Du får riktignok litt informasjon hvis du holder musepekeren over en av knappene i programvinduet, men det er minimal informasjon. Windows Repair Tool er derfor best egnet for brukere som fra før av har erfaring med Windows og er vant til å bruke de forskjellige verktøyene.

Nyttig verktøykasse

Windows Repair Toolbox er en nyttig verktøykasse for deg som ønsker å få rask tilgang til nyttige verktøy. Programmet tilbyr rett og slett en samling av snarveier til de ulike verktøyene.

Når du klikker på knappene i Windows Repair Toolbox vil det aktuelle programmer reagere forskjellig, det avhenger av programmets natur. Klikker du for eksempel på Ninite vil du få opp hjemmesiden til Ninite i din standardnettleser. Klikker du på HWiNFO får du opp vindu med informasjon om PC-en din.

Du får gjerne mulighet til å velge om et program kun kjøres denne ene gangen eller om du ønsker å installere det. Videre kan du få muligheten til å laste ned nyere versjon av programmet.

Enkelte programmer i denne verktøykasse bør du være forsiktig med, for eksempel RegSeeker som kan brukes til å redigere registeret i Windows – et område du bør være veldig forsiktig med.

Last ned

Du finner Windows Repair Toobox på windows-repair-toolbox.com. Pass på å laste ned riktig program – her er det såpass mange reklameplakater at det er lett å laste ned feil program. Du skal klikke på Download-bildet (under Changelog) du ser nederst på nettsiden. Vær obs på at like etter at du klikker på Download-knappen får du opp et reklame-vindu. Du må klikke et sted utenfor dette vinduet for å sette i gang nedlastingen. Pakk ut ZIP-filen og kjør programfilen (Windows_Repair_Toolbo.exe). Godta lisensavtalen (I Accept). Vent litt på at appen blir installert og du vil snart få opp programvinduet.

Vær oppmerksom på at tredjepartsverktøyene vil ikke lastes ned før du bruker dem for første gangen. Kun de innebygde Windows-verktøyene er allerede klar for bruk.

You may also like...

8 Responses

  1. Thor Fornes sier:

    Hei Arshæll!! Jeg har et «helv….» problem med min AIO (acer),fryktelig irriterende problem som jeg ikke finner ut av..og det er snurrende faner,så å si konstant,som kommer og går..eks: Om jeg ser på en youtubevideo par minutter ute,så begynner fanen og snurre,blinke til det samme stedet der snurringen og blinkingen av fanen sluttet..og noen ganger starter den forfra igjen da jeg starter youtubevideoen..og det som skjer når jeg prøver å kommentere er at jeg knapt får trykket en hel settning før det restarter seg igjen og blinker..i særdeles het et problem hvis jeg skal logge inn i nettbank..med nr og bokstaver..snurrer og blinker konstant..eneste som hjelper litt er å restarte pc,men det er bare midlertidig..det kommer igjen og igjen..så jeg undrer på hva som er galt..har du en ide på hva som er feil,så tar jeg mot svar og løsning med takk!!

  2. Thor Fornes sier:

    Det skjer på alle browsere,fra edge,chrome,vivaldi mm….cc cleaner er en 3 parts spiller nå’og høyeffektiv på å få elementer på pc du ikke vil ha..siste windows 10 versjon innstalert..hadde jeg skrevet denne teksten med aio min hadde jeg ikke blitt ferdig med å taste inn text og i særdeleshet nr…før den snurrer,blinker til,og roer seg ned igjen..da må jeg enten restarte pc igjen eller legge ned browsersida,bruker edge,samme skjer med andre browsere.. skal sjekke ut winver…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *