Slik sender du Instagram-meldinger fra PC-en din

Du sender jo Instagram-meldinger fra mobilen din, men hva om du ønsker å sende slike meldinger fra PC-en din? Her er appen som fikser dette.

Les også: Programvare-porten

Det er fotograf og programmerer Felix sun som har utviklet appen Windowed som gjør det mulig å sende bilder fra en PC, et nettbrett eller en smarttelefon til den populære tjenesten Instagram.

En av fordelene med Windowed er at den er basert på åpen kildekode og du kan bruke den til å sende bilder fra PC eller Mac til Instagram. Det som gjør det mulig for Windowed å fungere som den gjør er at appen fungerer som en mobil nettleser – tjenesten Instagram gjør det nemlig mulig å sende bilder via en nettleser.

Last ned

Du finner Windowed på windowed.io. Blant nyhetene i versjon 1.3 er støtte for flere Instagram-kontoer og du kan på en enkel måte skifte mellom de ulike kontoene.

Falsk virusalarm i Windows 10

Det er mulig at Windows Defender i Windows 10 reagerer på denne appen, men dette er falsk alarm. Det er faktisk ganske vanlig at Windows Defender stopper apper som ikke er utviklet av Microsoft.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *