Sjekk om din PC klarer Windows 11

Du kan nå kjøre en app som sjekker om din PC klarer maskinvarekravene til Windows 11.

Les også: Windows 11 lanseres 5. oktober

Microsoft har tidligere lansert denne appen, men det var tidlig i utviklingsfasen. Nå er det kun to uker til lansering og appen er blitt oppdatert.

Sjekk din PC

Gå til nettsiden microsoft.com – klikk på LAST NED TILSTANDKONTROLL FOR PC-APPEN. Du må skrolle ned på siden – denne lenken er plassert under Gjør deg klar-overskriften.

Last ned og kjør installasjonsfilen – klikk på OK for å bekrefte at du kjører installasjonsfilen. Klikk på Fullfør for å åpne appen. Du får nå opp programvinduet for denne appen. Klikk på Kontroller nå-knappen for å kjøre selve appen.

Du får nå opp resultatet i et nytt vindu, altså om din PC klarer maskinvarekravene til Windows 11 eller ikke. Klikk videre på Vis alle resultater for å se detaljene. Du får da en liste over komponenter som forklarer hvorfor din PC eventuelt ikke klarer kravene.

For ordens skyld, det kan godt hende at Microsoft reduserer kravene ved lansering av Windows 11 i oktober. Dette vet vi ikke før det skjer. Det er gjerne prosessoren som ikke klarer kravene.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *