Nå er det trygt å oppdatere

Nå er det snart en uke siden Microsoft lanserte den foreløpig siste store oppdateringen for Windows 10.

Les også: Stor Windows-oppdatering

Vi anser det nå trygt å installere denne oppdateringen.

På nettsiden med kjente feil i denne oppdateringen er det kun meldt om to feil og dermed anses denne oppdateringen som trygg. Les mer i vår artikkel.

Har du fått 21H1?

Det er sannsynlig at du allerede har fått en melding på skjermen om at den nye oppdateringen er klar for din PC. Du kan eventuelt sjekke dette ved å skrive winver i søkevinduet i Windows og trykke på Enter-tasten. Dersom du ser tallet 21H1 i vinduet da har du allerede oppdatert. Hvis du ser et annet tall, for eksempel 20H1, 2004 eller 1909, da har du ikke fått oppdateringen.

Slik oppdaterer du

Ønsker du å sette i gang med å oppdatere (hvis ikke du allerede har fått den) kan du gjøre dette via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet. Klikk på Se etter oppdateringer. Det skal da dukke opp en lenke som kan brukes til å laste ned og installere 21H1. Under overskriften «Funksjonsoppdatering for Windows 10. versjon 21H1» kan du klikke på «Last ned og installer»

Hvis ikke du får opp en lenke for å installere den nye store oppdateringen kan du oppdatere via nettsiden microsoft.com – bare klikk på Oppdater nå og følg instruksene.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *