Butikker som lar deg selv velge PC-komponenter

Det å velge en ny PC kan være vanskelig. Du må både velge typen PC du vil ha, men du må også velge butikk.

Les også: Guide for å kjøpe ny PC

Hvilken PC-butikk er best?

Hvilken butikk har det beste utvalget og den beste prisen? Her får du tips i saken. For ordens skyld, vi snakker ikke om stasjonære PC-er – de fleste butikker lar deg velge komponenter for slike PC-er. Vi snakker om bærbare PC-er.

Per i dag vet vi kun om to butikker som har et fleksibelt utvalg av bærbare PC-er. Det er Multicom og Dell. Den populære butikken Komplett lar deg ikke velge bærbar PC på denne måten. Vet du om flere slike butikker kan du gjerne legge inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Multicom

Multicom tilbyr et utvalg som vi opplever som uslåelig. På en del PC-modeller finner du ordet KONFIGURER skrevet under prisen. Dette betyr at du kan selv velge komponenter for denne aktuelle PC-en og utvalget av komponenter er overraskende stort. Hvorfor kan ikke flere tilby et lignende fleksibilitet?

Siste nytt i august Etter mye frem og tilbake tilbyr nå Multicom en rekke PC-er med en mulighet for å kundene kan velge komponenter. Les mer i vår artikkel.

Dell

Dell tilbyr også fleksibelt utvalg av bærbare PC-er, men dette tilbudet er ikke like fleksibelt som Multicom sitt tilbud. Du kan bruke filter til venstre og deretter velge en type bærbar PC. Du får flere varianter av den samme PC, for eksempel skjermstørrelse. Videre kan du skrolle ned til Konfigurasjoner og velge blant annet harddisk, minne, operativsystem og prosessor. Det er bra at du kan velge såpass, men vi legger merke til å utvalget er ikke like stort som hos Multicom.

Andre?

Vet du om flere butikker som tilbyr en fleksibel løsning ved å handle bærbar PC, det vil si at du selv kan velge komponenter? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.