Multicom har hørt på oss

Vi har tidligere skrevet om et fantastisk tilbud fra Multicom. Du kunne skreddersy komponenter i en bærbar PC.

Les også: Multicom fjerner «drømme-PC-er»

Dette tilbudet ble senere kraftig redusert til å gjelde kun de dyreste PC-ene.

Drømme-PC

Vi har tatt kontakt med Multicom angående dette og svaret vi fikk var at selskapet vurderer å tilby flere bærbare PC-er med en mulighet til å selv velge komponenter i PC-en. Tilbudet skal etter planen være på plass i april 2022.

Vi har sjekket i dag og Multicom har hørt på oss. Allerede nå er flere PC-er med denne muligheten, kun noen dager etter at vi tok kontakt.

Det du kan gjøre er å besøke multicom.no, klikke på Alle produkter, PC og nettbrett, laptop, kraftig laptop – arbeidsstasjon. Hvis du skroller nedover på siden vil du se at noen av PC-ene er merket med KONFIGURER. Klikk på denne knappen og du kan nå velge komponenter i den aktuelle PC-en.

Det som er fantastisk med dette er at du kan eventuelt sette inn mer minne, øke lagringsplassen og velge Windows 11 Pro fremfor Windows 11 Home, dersom du ønsker dette. Det er ditt valg.

Andre PC-butikker?

Vet du om andre nettbutikker som tilbyr en mulighet til å velge komponenter i bærbare PC-er? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *