Udacity tilbyr kvalitetskurs på nettet

Du finner ganske mange kurs på nettet, både gratis og kurs du må betale for.

Les også: Gratis kurs

Udacity startet som et eksperiment fra Standford University i 2011 – det ble i starten lagt ut et gratiskurs i kunstig intelligens. Dette kurset viste deg å være kjempepopulært. Udacity tilbyr i dag stor mengde kurs for både enkeltpersoner og bedrifter.

Udacity

udacity.com får du tilgang til kurs i fag som programmering, sikkerhet, nettskyen, markedsføring, jobbsøk og ulike typer datakurs. Prisen for kursene varierer – på udacity.com/courses finner du en liste over alle kursene og du skal kunne finne prisene hvis du leser detaljene (Program Details) om enkeltekurs.

Vi prøver å finne informasjon om prisene, men vi finner ikke dette på nettsidene til Udacity. Etter en del googling finner vi priser på andre nettsider, for eksempel classcentral.com, men vi finner ikke bekreftelse på om dette er riktige priser. Her er prisene ganske høye – kurs som tar flere måneder har en pris på over 1000 USD (rundt 8700 NOK eller mer).

Det viser seg at Udacity tilbyr en del kurs helt gratis, men dette er det merkelig nok lite informasjon om på selve nettsiden. Du kan bruke søkeordene free courses og du finner oversikt over gratis kurs på udacity.com. Du må uansett registrere deg.

Du får uansett et tilbud om gratis tilgang til alle kursene i 30 dager på udacity.com.

Konklusjon

Udacity tilbyr gode kurs, men prisene er som regel ganske høye. Noen av kursene er helt gratis, men du må uansett registrere deg. Selve nettsiden kunne vært bedre – vi hadde problemer med å finne prisene for kursene og de bruker animert bakgrunn på mange av undersidene, noe som er ganske forstyrrende.

På den positive siden kan du bruke Udacity gratis i 30 dager.

Kilde: openculture.com, udacity.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *