Årets dingser ifølge Time Magazine
Time Magazine har kåret årets de beste dingsene for året 2018.

Les også: Programvare-porten

Dette er årets dingser ifølge Time Magazine. Vi har inkludert lenker til beste pris hvis du vurderer å kjøpe dingsen:

 1. Xbox Adaptive Controller
  Denne enheten er først og fremst utviklet for å dekke behovet til spillere med nedsatt bevegelighet, og er en forent hub for enheter som bidrar til å gjøre spilling mer tilgjengelig. Xbox Adaptive Controller er tilgjengelig på xbox.com.

 2. Apple Watch Series 4
  Dette er den siste smartklokken fra Apple. Raskere og lettere enn forrige versjon. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 3. Fuji X-T3
  Det siste speilløse kameraet fra Fujifilm er en av de beste av sitt slag på markedet i dag ifølge Time Magazine. Dette er den fjerde generasjonen av X-serien med en nyutviklet og bedre bildesensor som gir høyere bildekvalitet, raskere og mer presis autofokus. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 4. Dyson Airwrap
  Dette er et produkt for å style håret. Du finner beste pris på prisjakt.no.

 5. Google Home Hub
  Dette er en digital assistent for hjemmet som kan styres med stemmen. Google har utviklet en rekke produkter – du finner dem på google.com. Det nyeste vidunderet er Google Home Hub, men det er fortsatt ikke offisielt lansert i Norge.

 6. Amazon Fire Stick TV 4K
  Denne mediaenheten og fjernkontrollen er rettet mot brukere med 4K TV og Amazon Prime. Den er pakket med funksjoner. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 7. Sonos Beam
  Med denne dingsen får TV-en bedre lyd. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 8. DJI Mavic Zoom 2
  Denne dronen er en av de beste. Den passer både for amatører og profesjonelle som ønsker å ta bilder fra dronen. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 9. Apple iPad Pro
  Den nye iPad-en fra Apple er bedre enn tidligere versjoner. Den er både lettere, lysere og har bedre design enn tidligere versjoner. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

 10. Caavo Control Center
  Med denne dingsen kan du styre andre dingser du bruker for TV-en din. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

Kilde: time.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *