Denne oppgavebehandlingen gir deg bedre kontroll

NirSoft er en samling av apper som er nyttige i din daglige bruk av PC-en din. Alle appene er gratis og de trenger ikke installasjon.

Les også: NirSoft-guide

TaskSchedulerView

TaskSchedulerView er et verktøy for Windows som viser en fin oversikt over oppgaver fra oppgavebehandlingen i Windows. Du kan for eksempel bruke det til å deaktivere oppgaver som har låst seg.

Du kan bruke verktøyet til å høyreklikke på en oppgave og eventuelt deaktivere den eller du kan høyreklikke på en av oppgavene og velge Properties fra menyen for å få mer informasjon om den aktuelle oppgaven.

Hvis du kjører appen som administrator får du flere oppgaver på listen. Legg merke til at programvinduet har ganske mange kolonner – du må skrolle til høyre for å se alle kolonnene. De to første er Task Name, som viser navnet på en bestemt oppgave, og Status som viser for eksempel om en oppgave er klar eller om den er deaktivert.

Vær klar over at hvis du deaktiverer en oppgave som du senere angrer på kan du bare starte PC-en på nytt for å nullstille PC-en.

En av nyhetene i den nyeste versjon av appen er en Wake To Tun-kolonne. Her er det kun to alternativer: Yes eller No. Her får du vite hvilke oppgaver som kan (Yes) vekke PC-en fra hvilemodus og hvilke oppgave som ikke (No) gjør det.

Last ned

Du finner appen på nirsoft.net – du må skrolle helt ned til følgende lenker:

  • Klikk på «Download TaskSchedulerView (32-bit)» hvis du har 32-bit Windows.
  • Klikk på «Download TaskSchedulerView (64-bit)» hvis du har 64-bit Wndows.

Pakk opp filene og kjør TaskSchedulerView.exe. Denne appen trenger ikke installasjon – du bare kjører filen og får da opp programvinduet.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *