Nå kan du spille sjakk mot Magnus Carlsen!
Play Magnus er en app som gjør det mulig for deg og meg å spille sjakk mot verdensmester Magnus Carlsen i forskjellige aldre.

Les også: Snadder for sjakkinteresserte!

Denne appen ble for første gang lansert i 2014 og er etter hvert blitt en kjempesuksess, melder Dagbladet.no i 2016. Ett år senere fortsetter suksessen, skriver hegnar.no. I 2018 har det imidlertid ikke gått like bra for selskapene til Magnus, melder hegnar.no.

5 til 27 år

Du kan starte med å spille mot Magnus Carlsen slik han gjorde da han var 5 år gammel og du kan fortsette å øke alderen. I den nyeste versjonen av appen er Magnus blitt 27. Appen er utviklet for å spille med samme spillestil som Magnus.

Slik spiller du mot Magnus Carlsen!

PlayMagnus

Start med å laste ned Play Magnus-appen som er tilgjengelig for iOS og Android.

Start appen og velg «Play Me» fra menyen og deretter «Choose My Age» for å velge alder. Du kan velge fra 5 til 13 år. Klikk på menyen øverst til høyre i appen for å velge en annen alder.

Skal du velge høyere alder må du oppgradere appen via «Upgrade Now». Oppgraderingen koster 55 NOK og du får da flere nye nivåer.

Appen inkluderer også «Train With Me» som gjør det mulig å trene sjakk sammen med Magnus. Dette inkluderer animasjonsvideoer for nybegynnere og treningsinnhold for alle nivår, inkludert ekspertnivå.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.