Spill sjakk mot Magnus Carlsen!

Play Magnus er en app som gjør det mulig for deg og meg å spille sjakk mot verdensmester Magnus Carlsen i forskjellige aldre.

Les også: Apper for sjakkentusiaster!

Denne appen ble for første gang lansert i 2014 og er etter hvert blitt en kjempesuksess. Det er mange som vil spille sjakk mot Magnus Carlsen.

5 til 30 år

Du kan starte med å spille mot Magnus Carlsen slik han gjorde da han var 5 år gammel og du kan fortsette å øke alderen. I den nyeste versjonen av appen er Magnus blitt 30 år. Appen er utviklet for å spille med samme spillestil som Magnus.

Slik spiller du mot Magnus Carlsen!

Start med å laste ned Play Magnus-appen som er tilgjengelig for iOS og Android.

Start appen og velg SPILL MOT MEG fra menyen og du kan registrere deg eller fortsette som gjest. Appen har nå fått nye funksjoner. Du kan velge å spille mot følgende personer:

  • Magnus Carlsen
  • Judit Polgar
  • Wesley So
  • Henrik Carlsen
  • Torbjørn Ringdal Hansen

Du kan velge SPILL MOT Magnus. Du velger alder fra 5 til 29. Det er også lagt til 30 år, men denne er ikke tilgjengelig i gratisversjonen.

Du kan også prøve deg mot Magnus Carlsen som 5 åring via playmagnus.com, altså direkte i nettleseren.

Det er gratis å spille mot Magnus – i stedet for å begrense gratistilgangen til en viss alder er appen nå blitt reklamebasert. Ønsker du å slippe reklame er prisen 34,30 NOK per måned.

Lykke til!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *