Slik oppdaterer du appene dine automatisk

Det viktigste tiltaket mot skadelig programvare og angrep på din datamaskin, er å sørge for å holde Windows og programvare/apper oppdatert. I denne artikkelen får du tips om programmer som kan gjøre det enklere å holde programvare/apper oppdatert.

Les også: Windows Update
I mange tilfeller har programmene en innebygd funksjon, som sørger for at de oppdaterer seg automatisk, men ikke alltid. De fleste programmer tilbyr et menyvalg, gjerne via Hjelp/Help-menyen, som kan brukes til å oppdatere programmet manuelt.

Det finnes programmer som kan hjelpe deg å holde orden på dette – slike programmer sørger for å oppdatere flere programmer samtidig.

Bruker du ett av slike programmer i tillegg til antivirus og brannmur, er PC-en din godt beskyttet mot skadelige programmer og dataangrep.

Patch My PC

Patch My PC er et gratis program som kan brukes til å oppdatere apper på PC-en din. Du velger selv hva som skal oppdateres og programmet tar seg av resten. Riktignok skjer ikke denne prosessen helt automatisk, fordi enkelte apper krever reaksjon fra brukeren for at oppdatering skal fullføres, men hvis du følger med det som skjer er denne prosessen ganske enkel. Les mer i vår artikkel.

FileHippo App Manager

FileHippo App Manager skanner PC-en og leter etter installert programvare. Denne informasjonen blir sendt videre til nettstedet filehippo.com, som sjekker om det finnes en nyere versjon av programmene. Resultatet blir vist på egen nettside som har en lenke til nedlastinger. Du må selv sørge for å trykke på lenken for å eventuelt oppdatere hvert enkelt program.

FileHippo App Manager er ideelt for brukere som ønsker å få en oversikt over programmer som trenger sikkerhetsoppdateringer, men som ønsker selv å oppdatere disse manuelt.

Milouz Market

Milouz Market er et gratis program som gir deg en oversikt over hvilke programmer som er installert på din PC, og som trenger oppdatering – det gir deg en oversikt over 200 populære programmer. Programmet støtter Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10, og det støtter både 32-bit og 64 bit Windows.

Glarysoft Software Update

Software Update scanner PC-en din, og holder en oversikt over programvare som trenger oppdatering.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.