Over 200 nyttige apper i ett

NirLauncher er en nyttig verktøykasse for PC/Windows-brukere – denne appen er i utgangspunktet rettet mot erfarne PC-brukere, men den passer også for vanlige brukere som ikke er nybegynnere med data – den er ikke vanskelig å bruke.

Les også: Hva er Nirsoft?

Hva er NirLauncher?

NirLauncher er en pakke med over 200 apper fra en såkalt NirSoft-samling – du kan med andre ord kjøre 200 apper fra denne «alt-i-ett» appen som kan kjøres fra en PC eller fra en minnepinne eller et annet lagringssted du selv ønsker. NirLauncher trenger ikke installasjon. Du finner en oversikt over noen av NirSoft-appene i vår guide.

Pakken inneholder apper som er nyttige i ditt daglige bruk av PC-en. Du kan bruke appen til blant annet følgende:

  • Finne glemt passord.
  • Gjøre nettleseren din raskere.
  • Få kontroll over USB-portene i PC-en din.
  • Avsløre produktnøkkelen for Windows.
  • Overvåke nettverket ditt.
  • Behandle informasjonskapsler.
  • Pluss masse andre oppgaver…Du finner detaljene i vår oversikt.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Last ned

Du finner NirLauncher på launcher.nirsoft.net og du finner nedlastingslenken (en ZIP-fil) på nirsoft.net. Last ned og pakk ut ZIP-filen til en egen mappe (for eksempel med navnet nirlauncher) – alt må ligge i den samme mappen. Du kan ikke kjøre programfilen direkte fra ZIP-filen, den må altså pakkes ut til egen mappe. Deretter er det bare å kjøre filen NirLauncher.exe (appen trenger ikke installasjon). ZIP-filen er passordbeskyttet – du finner passordet på launcher.nirsoft.net.

Falsk alarm fra antivirus

Vær oppmerksom på at det er mulig du får et varsel fra Windows Defender når du har lastet ned NirLauncher. Dette er falsk alarm. Bare klikk på Mer info og Kjør likevel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *