Netflix blir stadig bedre

Netflix er en populær tjeneste og det er ikke uten grunn. Du betaler et lite beløp hver måned og kan se et relativt stor utvalg av filmer.

Les også: Her finner du skjulte Netflix-kategorier

Det har variert hvor mange filmer du kan se på Netflix, et eksempel er The Godfather som tidligere er blitt fjernet, men som igjen er tilgjengelig på Netflix. Det er et godt tegn på at det finnes flere godbiter på Netflix!

Egenproduserte filmer

Ikke nok med at Netflix tilbyr flere filmer – selskapet tilbyr også egenproduserte filmer. Disse egenproduserte filmene er overraskende gode og er kanskje Netflix sin sterkeste side. Den store fordelen er at du kan se slike filmer med en gang på Netflix – du trenger ikke å vente på at den har gått noen måneder på kino. Her finner du filmer som den kritikerroste The Irishman, og for filmnerdene finner du også kortfilmen The Irishman: In Conversation – det er en samtale mellom Robert de Niro, Martin Scorsese, Al Pacino og Joe Pesci om filmen.

Tips og triks

Her finner du de beste triksene for Netflix:

Favoritter på Netflix

Utvalget er faktisk ganske bra i dag. Dette er en liste over filmfavoritter til undertegnede. Listen kunne vært mye lenger – dette er rett og slett en stikkprøve som illustrerer at Netflix er blitt bedre. Her er det både filmer for de fleste, men også for filmnerder:

2001: A Space Odyssey
As Good As It Gets
Blade Runner
Blade Runner 2049
Cast Away
Catch Me If You Can
Easy Rider
Goodfellas
Inception
Interstellar
Joe Cocker: Mad Dog with Soul
Life of Brian
Manhattan Murder Mystery
Midnight Run
Monty Python and the Holy Grail
Once Upon a Time in the West
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
Shutter Island
Terminator 2
The Ballad of Buster Scruggs
The Godfather
The Godfather II
The Irishman
Vertigo

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *