Gratis tegneapp som imponerer
Det finnes et godt utvalg av tegneprogrammer også de som er gratis, men de færreste byr på like mange funksjoner som MediBang Paint

Les også: Programvare-porten

Gratis

MediBang Paint er en helt gratis tegneapp som byr på imponerende funksjoner som lag, koster og effekter. Hvis du registrerer deg får du tilgang til enda flere verktøy.

Du får en mulighet til å registrere deg via vinduet som dukket opp når du starter programmet. Klikk på menyvalget Sign Up under Others til venstre. Du kan eventuelt velge å registrere deg via Google eller Facebook. Merkelig nok får du ikke mulighet til å registrere deg via selve programvinduet, men kun via oppstartvinduet.

Last ned og bruk

Du finner MediBang Paint på medibangpaint.com. Når du kjører programmet får du opp et vindu i fullskjemmodus med en reklameplakat i midten. Du kan bare lukke reklamen og du får da opp et vindu hvor du kan velge et prosjekt som du kan bruke til å jobbe med videre. Her får du også tilgang til opplæring (tutorial).

For å komme i gang med et tegneprosjekt kan du for eksempel klikke på Illustrate under Let’s Draw. Videre kan du klikke på OK for å bekrefte størrelsen på bildet du skal tegne. Du får da opp et tomt bilde og det er bare å sette i gang og tegne! Velg File og Save as for å lagre bildet når du er ferdig.

For flere enheter

MediBang Paint er tilgjengelig for følgende enheter:

Er du usikker på hva slags Windows du har kan du høyreklikke på Start-knappen og velge System fra menyen. Har du Windows 7 kan du venstreklikke på Start-knappen og deretter høyreklikke på Datamaskin.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *