Adobe lover raskere Lightroom

Adobe er nå klar med en ny oppdatering for det populære bilderedigeringsprogrammet Lightroom Classic. Det dreier seg om Lightroom Classic 8.4.

Les også: Den store Lightroom-guiden

Dette er nytt

Dette er nyhetene i den nye versjonen av Lightroom Classic:

  • Utvidet støtte for GPU betyr at Lightroom kan bli enda raskere enn tidligere. Lightroom har allerede en funksjon som bruker grafisk prosessor i PC-en. Denne funksjonen er nå blitt utvidet til å gjelde behandling av bilder i Lightroom. Vær imidlertid oppmerksom på at denne funksjonen ikke støtter alle PC-er. Hvis Lightroom blir ustabil når du aktiverer den må du slå den av. Du finner funksjonen via Edit, Preferences, Performance. Les mer på adobe.com.

  • Fargemerker i Collection gjør at du kan organisere bildene dine i Library-modul i Collections-mappen med fargemerker. Du kan høyreklikke på en av mappene i Collections og velge Add Color Label to Collection. Du finner detaljene på adobe.com.

  • Støtte for flere kameraer – den nye Lightroom-versjonen støtter flere kameraer. Du finner en komplett liste over kameraer som støttes av Lightroom Classic på adobe.com.

  • Feilfikser – mange feil som ble oppdaget i forrige versjon er nå blitt fikset.

Du finner detaljene på adobe.com.

Slik oppdaterer du Lightroom Classic

Kjør CC-appen fra Adobe og du får en oversikt over alle Adobe-apper du har installert og kan oppdatere Lightroom via denne oversikten. Hvis ikke oppdateringene er klare kan du klikke på Se etter oppdateringer via menyknappen øverst til høyre i CC-appen. Da vil oppdateringene dukke opp!

Kilde adobe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.