Slik laster du ned alle dine Flickr-bilder
Bruker du bildedelingstjenesten Flickr har du kanskje fått med deg at tjenesten har presentert store endringer etter et oppkjøp.

Les også: Store nyheter for Flickr

Nyhetene innebærer flere gode nyheter for betalende brukere av Flickr-Pro-tjenesten, men også at gratisbrukere kan kun ha 1000 bilder lagret hos Flickr.

Det du eventuelt kan gjøre er å laste ned alle dine bilder fra Flickr.

Last ned alle bildene

Du har sikkert en kopi av bildene allerede lagret på din datamaskin i ulike mapper, men du har også en mulighet til å laste dem ned slik at du har alt på ett sted.

Det du gjør er å opprette et album og laste ned bildene i dette albumet. Logg deg inn på flickr.com og klikk på menyvalget You, Organize, Batch Organize. Sørg for at «All your content» er valgt i menyen nederst til venstre. Klikk på «Select all»-lenken like over bildene dine. Du skal da få bildene dine i miniatyr. Klikk på «Add to album» og velg «New album» fra menyen. Gi albumet et navn og klikk på Save.

Deretter kan du klikke på You, Albums. Klikk på Download-lenken du ser når du holder musepekeren over albumet. Dermed får du en mulighet til å laste ned alle Flickr-bildene dine.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *