Slik laster du ned alle dine Flickr-bilder
Bruker du bildedelingstjenesten Flickr har du kanskje fått med deg at tjenesten har presentert store endringer etter et oppkjøp.

Les også: Store nyheter for Flickr

Nyhetene innebærer flere gode nyheter for betalende brukere av Flickr-Pro-tjenesten, men også at gratisbrukere kan kun ha 1000 bilder lagret hos Flickr.

Det du eventuelt kan gjøre er å laste ned alle dine bilder fra Flickr.

Last ned alle bildene

Du har sikkert en kopi av bildene allerede lagret på din datamaskin i ulike mapper, men du har også en mulighet til å laste dem ned slik at du har alt på ett sted.

Det du gjør er å opprette et album og laste ned bildene i dette albumet. Logg deg inn på flickr.com og klikk på menyvalget You, Organize, Batch Organize. Sørg for at «All your content» er valgt i menyen nederst til venstre. Klikk på «Select all»-lenken like over bildene dine. Du skal da få bildene dine i miniatyr. Klikk på «Add to album» og velg «New album» fra menyen. Gi albumet et navn og klikk på Save.

Deretter kan du klikke på You, Albums. Klikk på Download-lenken du ser når du holder musepekeren over albumet. Dermed får du en mulighet til å laste ned alle Flickr-bildene dine.

You may also like...

1 Response

 1. Jeg kommer til å benytte Google Photo for blogginnlegg fra nå av, hvor jeg laster opp et lite foto i bloggen, og et stort 16 piksel som jeg lenker til under fotografiet, slik at de som ønsker det kan følge lenken og studere bildet nærmere.

  – Is there an alternative to Flickr?: http://www.markgaler.com/is-there-an-alternative-to-flickr

  Er imidlertid usikker på om jeg vil laste opp alle familiebildene til Google, og kommer derfor til å betale for en Flickr-konto inntil videre.

  Den andre Flickr-kontoen vil jeg benytte til å lage en skikkelig portofolio av mine 1000 beste bilder, dette får holde inntil videre.

  Ellers begynte jeg å fotografere familien med min gamle eos 550d igjen i går, i jpeg, for å minske lagringsdata og slippe å redigere alle disse bildene. Og du heidrande du for noen jpeg-farger rett i kameraet, får ikke til noe lignende selv i Lightroom med mine Sony-filer. Heller ikke mitt 70d når opp til 550d på jpeg-fargevitenskap hos 550d. Så dette var toppen av fargevitenskap hos Canon speilrefleks!

  Nå ser det imidlertid ut til at nye EOS R kan ha tilsvarende farger som min 550d, så kanskje har Canon funnet tilbake til den gamle fargevitenskapen sin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.