Pokemon Go har endelig fått konkurranse
Spillet Pokemon Go tok helt av for to år siden og i år prøver spillet med et comeback med en stor oppdatering.

Les også: Pokemon Go gjør comeback

Ofte når et spill eller en annen type dataprogram har suksess kommer det flere aktører som prøver seg på noe lignende, men dette skjedde overraskende nok ikke, før nå.

Problemet med et spill av denne typen er at utviklerne trenger en teknologi som ligger i bunn, nemlig et interaktivt kart. Utviklerne (Niantic) av Pokemon Go hadde en slik teknologi fra tidligere spill.

I begynnelsen av 2018 bestemte Google seg for å åpne tjenesten Google Maps for andre utviklere. Dermed fikk flere selskaper tilgang til plattformen.

Jurassic World Live

Det er flere spill som har vært lansert i 2018 og som ligner på Pokemon Go, men vi nevner her Jurassic World Live som ble lansert i juni 2018. I dette spillet er Pokemon byttet ut med dinosaurer. Du går ut og jakter på forskjellige typer dinosaurer. Ellers ligner spillet på Pokemon Go

Det som er annerledes med Jurassic World Live er at du kjører en drone og skyter nåler mot dinosaurene for å samle deres DNA. Du kan så bruke samlet DNA til å klone din egen dinosaur. En av fordelene med Jurassic World Live sammenlignet med Pokemon Go er at den har Google Maps i bunn. Dermed vil du finne flere dinosaurer på områder som du ikke vil finne så mange Pokemons.

Last ned

Her finner du Jurassic World Alive-appene!

Kilde: theverge.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.