Pokemon Go gjør comeback
Dette er spillet som tok verden med storm sommeren 2016. Nå skjer det endelig noe nytt med dette spillet.

Les også: Hva er Pokemon Go?

Pokemon Go er et spill som kombinerer virkelighet og en virtuell verden. Selve spillet går ut på å fange virtuelle skapninger, såkalte Pokemon-figurer.

Spillet er basert på utvidet virkelighet («Augmented reality») og det er en app som gjør det mulig å legge et virtuelt lag på virkeligheten.

Enorm popularitet sommeren 2016

Pokemon Go er utviklet av selskapet Niantic og spillet ble lansert 6. juli 2016 og oppnådde enorm popularet over hele verden på utrolig kort tid. Man fikk et inntrykk av at «alle» er ute og spiller Pokemon Go.

Pokemon Go bruker GPS og kamera på kompatible enheter. Selve spillet er gratis å nedlaste og spille, men det er mange selskaper som utnytter den enorme populariteten til å trekke kunder til sine produkter og tjenester.

Hvorfor ble det så populært?

Spillet er først og fremst morsomt for de som driver med det, det er spennende å finne og fange Pokemon, og det kan også være sosialt når spillere møtes for å sammenligne hverandres resultater. Det er fort gjort å bli hekta på Pokemon Go.

Ny versjon sommeren 2018

Utviklerne av spillet Pokemon Go kommer med en rekke nyheter som gjør at spillet endelig fornyer seg to år etter lansering. Dette inkluderer blant annet at brukerne har nå en mulighet til å bytte Pokemon-figurer med hverandre. Du kan nå ha vennelister i Pokemon Go.

Les også: Om Pokemon Go

Du kan utveksle koder med dine venner. Du kan kjempe Gym-kamper sammen med dine venner, dere kan utveksle gaver til hverandre og bytte Pokemon-figurer. Du kan bygge opp vennskapsnivået med dine venner og dette merdfører en rekke fordeler.

Kilder: nianticlabs.com, gamer.no.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *