De mest populære Instagram-filtrene

Instagram er en bildedelingstjeneste som ble lansert i 2010. Tjenesten gjør det mulig for brukere å ta et bilde, legge til enkle effekter, og deretter dele det med andre Instagram-brukere som følger dem.
Les også: De beste fotoappene

Populære filtre!

Er du ute etter flere likes på Instagram? Da bør du bruke de mest populære filtrene. Nettstedet designschool.canva.com har laget en oversikt over hva som er populært av Instagram-filtre over hele verden, eller rettere sagt hvilke filtre som er brukt på bilder som får flest likes.

I Norge er det Lark som er mest populært, men i USA er det Clarendon. Ellers er det filtre som Juno, Valencia og Gingham som også er populære. Du får mer informasjon på slashgear.com, altså i tillegg til designschool.canva.com.

Ny funksjon i mai 2017

Instagram har nå fått funksjonen Face Filters som gjør at du kan ha det gøy med selfies og andre portretter. Det er en funksjon som allerede finnes på Facebook, men som nå altså er tilgjengelig på Instagram. Les mer på instagram.com.

700 000 000 brukere

Denne tjenesten vokser for tiden med stor fart. Instagram har fått 100 millioner nye brukere i løpet av de siste fire månedene og tjenesten har nå ufattelige 700 millioner brukere.

Instagram har kommet med en rekke nye muligheter i det siste, du kan nå sende flere bilder (opptil 10) i samme melding, og du kan ha videokringkastinger på direkten. Dermed har Instagram greid seg ganske bra i en hard konkurranse med Snapchat.

Dersom trenden fortsetter i samme tempo vil Instagram ha en milliard brukere mot slutten av 2017.

– Vi gjør det enklere for brukerne å dele bilder og opplevelser over hele verden, skriver Instagram i en pressemelding i dag.

Last ned

Instagram er nok forhåndsintallert på de fleste nyere mobile enheter, men her kan du laste ned appen:

Kilder: Instagram, Wikipedia, petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *