Ello vokser blant fotografer
Du husker kanskje Ello? Ello var det store i 2014. «Alle» ville være med på den nye sosiale tjenesten som skulle ta knekken på Facebook.

Les også: Ello har funnet sitt publikum

Så ble det stille i noen år, men er nå tilbake sterkere enn noen gang før, i hvert fall for ett bestemt publikum, det vil si de som liker å ta bilder og dele bilder.

Fotograf Samuel Zeller har skrevet et langt innlegg på nettstedet diyphotography.net om sine erfaringer med sosiale tjenester som Instagram og Ello. Han mener Ello blir bedre og bedre og er absolutt noe å satse på for blant annet fotografer som ønsker å dele sine bilder.

Instagram og Facebook har for mye støy

Problemet med giganter som Facebook og Instagram er at de er fulle av betalt og sponset innhold og reklame du egentlig ikke er interessert i, for ikke å snakke om spam. Instagram er ikke noe bedre enn Facebook når det gjelder mengden av uønsket innhold.

Zeller mener Instagram er blitt et dårligere sosialt plattform for fotografer som ønsker å bli bedre fotografer. Han mener Instagram roser fotografer som kun satser på ett tema og straffer dem som ønsker å eksperimentere. Han mener Instagram utvikles i den samme retningen som Facebook. De nyeste endringene i Facebook betyr at færre Facebook-brukere får se fotosiden din og er dermed mindre attraktiv som en plattform for deling av bilder.

Du kan lese hele innlegget på diyphotography.net.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *