Slik lager du maleri av bildet ditt

FotoSketcher er en app som konverterer bildene dine til kunstverk (maleri eller tegning) som er laget med forskjellige teknikker, for eksempel akvarell og oljemaling.

Les også: Dataportens app-arkiv

Slik bruker du Fotosketcher

Denne appen er veldig enkel å bruke. Du får opp et eksempel-bilde når du kjører programmet for første gang, altså med et originalbilde og et behandlet bilde side ved side. Du kan dobbeltklikke på et bilde for å få det i full størrelse.
Du finner ikoner øverst til venstre i programvinduet (under menylinjen) med forskjellige verktøy. Klikk på ikonet som er merket «Modify Source Image» for å lage et kunstverk av bildet.

Du får først opp et vindu hvor du blant annet kan justere lys, kontrast og metning. Du kan foreta endringer her eller du kan klikke på Cancel for å få opp vinduet som gir deg en oversikt over spennende effekter.

Bruk vinduet «Drawing parameters» til å velge for eksempel Watercolor via rullegardinmenyen ved «Drawing style». Du får en forhåndsvisning i det lille vinduet. Klikk på Draw-knappen for å redigere originalbildet med effekten du har valgt.

Du kan laste opp ditt eget bilde via Filen, Open a picture. Bla deg frem til et bilde og du får da opp vinduet med alle effektene.

Du kan justere effekten via ulike innstillinger i appen og legge til forskjellige effekt (ramme eller tekst). Du kan til slutt lagre bildet med et annet navn uten å ødelegge originalbildet via File, Save the drawing as.

Det kan nevnes at Fotosketcher har en egen gruppe på flickr.com.

Last ned

Du finner appen på fotosketcher.com og kan laste ned installasjonsfilen fra fotosketcher.com/download-fotosketcher – du kan velge norsk språkversjon under installasjonen.

fotosketcher.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *