Ny søketjeneste for filminteresserte

Det finnes allerede massevis av databaser på nettet som gir oss organisert oversikt over filmer.

Les også: Den store filmstrømmeguiden

Nå er det lansert en ny tjeneste som gjør ting annerledes. Det er en søketjeneste som finner stillbilder fra forskjellige filmer. Databasen skal innholde over 30 000 bilder.

Flim.ai

Du finner tjenesten på flim.ai. Ifølge bloggen for denne tjenesten er fullversjonen lansert, men hvis vi søker på noe får vi opp bilder på nettadressen beta.flim.ai. De fleste undersidene har også beta.flim.ai, men vi opplever siden rask og stabil.

Du kan jo teste den selv uten å registrer deg. Bruk et eller annet søkeord og du får opp bilder fra forskjellige filmer. Bildene kan lastes ned og brukes til å illustrere egne prosjekter, men på bloggen deres så står også at bildene ikke kan brukes til å illustrere nettsider uten tillatelse. Litt motstridende meldinger med andre ord.

Du bør med andre ord være forsiktig med å bruke bildene på egne prosjekter på nettet, men det er en artig tjeneste for å søke og bla i stillbilder fra filmer.

Priser

Denne tjenesten er tilgjengelig i følgende versjoner:

  • Gratis uten registrering – gir tilgang til et begrenset antall bilder. Hvis du har søkt på ca 5 bilder må du registrere deg for å bruke tjenesten videre.
  • Gratis med registrering – gir tilgang til et større antall bilder.
  • Betalversjon – gir full tilgang til alle bildene. Pris: 13,75 euro (137 NOK) per måned.

Kilde: flim.ai

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *