Her strømmes filmen du skal se i kveld!

Er du usikker på hvilken filmtjeneste du skal bruke eller hvor du finner de beste filmene? Her får du verktøyene som finner filmene.

Les også: Filmstrømmeguiden

Det finnes en rekke verktøy som enten forteller seg hvor en bestemt film vises eller som gjør det enklere å finne film på for eksempel Netflix.

Playpilot

Du kan bruke Playpilot til å søke og bla i ulike strømmetjenester. Du kan også lagre dine favoritter og følge dine venners favoritter. Hvis du klikker på enkelte filmer kan du se hvor den aktuelle filmen vises. Les mer i vår artikkel.

JustWatch

JustWatch er en spennende søkemotor som gjør det enklere for deg å finne gode filmer på blant annet Netflix, ViaPlay og Amazon Prime. Denne søkemotoren støtter også andre tjenester som streamer filmer og du kan bruke JustWatch til å finne ut hvor en bestemt film vises. Les mer i vår artikkel.

Reelgood

Reelgood.com er en søketjeneste som forteller deg hvor filmer strømmes på de ulike strømmetjenestene.

Moviefit

Moviefit.me er enda en søketjeneste som gir deg en oversikt over hvilke filmtjenester som strømmer bestemte filmer.

IMDB

IMDB er verdens beste database for film. Her finner du en oversikt over alle verdens filmer. Fantastisk leksikon for film. Les mer i vår oversikt.

TMDB

The Movie DB eller TMBD er en brukerdrevet database og et alternativ til IMDB. Les mer i vår artikkel.

Skjulte Netflix-kategorier

Merkelig nok har Netflix skjult 99 prosent av alle kategoriene som finnes i tjenesten. Du finner kategoriene i vår oversikt.

Unofficial Netflix Online Global Search er en søketjeneste som kan brukes til å søke etter Netflix-innhold i alle land. Denne tjenesten tilbyr mange filtermuligheter som gjør det enklere å finne en film på Netflix. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *