Artig spill med masse sjakknøtter

Puzzles Rush er et ganske morsomt og lærerikt nettspill som er laget for oss som liker å spille sjakk og spillet kan brukes til å trene sjakkferdigheter.

Les også: Bli medlem av Sjakkporten!

Puzzles Rush

Puzzles Rush er et spill som går ut på å løse så mange sjakkoppgaver du klarer på 5 minutter.

Det er det populære sjakknettstedet chess.com som har lagt ut spillet. Du må være registert for å spille Puzzles, men dette er gratis.

Slik spiller du

Du starter med å logge deg på chess.com og går deretter til chess.com/puzzles/rush. Du får da tilgang til tre forskjellige oppgaver:

  • 3 minutter
  • 5 minutter
  • Overlevelse (ubegrenset tid)

Du får altså en stilling på et sjakkbrett hvor meningen er at du skal sette sjakk matt eller at du skal vinne. Det varierer om du skal vinne med hvit eller med svart.

På de to første oppgavene får du kun henholdsvis 3 og 5 minutter betenkningstid på hele oppgave. På den tredje oppgaven får du så mye tid som du ønsker. Det som er felles for de tre oppgavene er at du kan kun gjøre 2 feiltrekk. Hvis du gjør den tredje feilen har du tapt oppgaven.

Du kan spille gratis et visst antall ganger, men hvis du ønsker å spille mer kan du enten spille gratis i 7 dager eller du må betale for videre spill.

Vær klar over at ikke alle sjakknøttene slutter med sjakk matt, men det dreier seg om å vinne. Noen ganger er det hvit som er i trekket andre ganger er det svart. Vær også klar over at nøttene i starten er kjempelette, men de blir vanskeligere etter hvert. Liker du å løse sjakknøtter er dette kjempemorsomt og avhenghetsskapende.

Du må betale for ubegrenset antall spill

Etter et visst antall spill med Puzzles Rush i løpet av ett døgn blir du stoppet – du får da opp et vindu met et krav om å betale for Premium medlemskap. For å få et ubegrenset antall spill per dag er prisen 25 NOK per måned for 25 spill hver dag og 41 NOK per måned for ubegrenset spill. Du kan prøve dette gratis i syv dager. Du finner detaljene på chess.com.

Kilde: chess.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *