Ccleaner er klar i ny og bedre versjon
Ccleaner er et program som gjør det enkelt å avinstallere programmer og fjerne midlertidige filer. Programmet går ganske grundig til verks, men du kan selv velge hva som blir fjernet.

Les også: Ccleaner gjør PC-en din raskere

Ccleaner 5.50

Ccleaner er nå klar i versjon 5.50. Blant nyhetene er en mulighet til at brukeren skal selv bestemme om Ccleaner skal oppdateres. Du finner denne muligheten via Options og Updates. Her kan du velge om Ccleaner oppdateres automatisk eller ikke.

Last ned

Du finner Ccleaner på ccleaner.com – du kan klikke på Download-lenken FREE-kolonnen. Det er flere ting å være oppmerksom på når du installerer og bruker Ccleaner slik at du ikke får apper på PC-en din du ikke ønsker og for at Ccleaner kun skal rense PC-en din og ikke gjøre andre uønskede ting.

Vær oppmerksom på dette

Ccleaner er et meget bra program, men disse hakene bør du fjerne:

  • Fjern haken ved «Yes, install Avast Free Antivirus» under installasjonen.

  • Klikk på Options og Smart Cleaning. Fjern haken ved både «Tell me when there are junk files to clean» og «Enable Smart Cleaning». Du får opp et varselvindu som advarer deg mot å fjerne disse hakene. Klikk på Ja for å bekrefte valget. Det Smart Cleaning gjør er å overvåke PC-en din. Ccleaner bør kjøres etter behov og bør ikke brukes til å overvåke PC kontinuerlig. Denne funksjonen hadde tidligere navnet Monitoring og den kjører ikke stille i bakgrunnen.

  • Klikk på Options og Privacy. Fjern haken ved «Help improve Ccleaner by sending anonymous usage data». Du ønsker ikke at Ccleaner skal sende data fra din PC til selskapet som utvikler programmet.

Kilde: ccleaner.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *