Kritikerroste Capture One på salg

Bildeprogrammet Capture One er populært blant profesjonelle fotografer og fotoentusiaster.

Les også: Mer om Capture One

Capture One har fått mye skryt fra fotografer, spesielt sammenlignet med Adobe Lightroom. Capture One tilbyr blant annet flere avanserte funksjoner og det kan i større grad skreddersys slik du ønsker det.

Nå er Capture One tilgjengelig til redusert pris i anledning Black Friday. Det dreier seg om 12 prosent redusert pris. Det betyr rundt 420 NOK mindre enn fullpris (349 euro = 3500 NOK).

Løp og kjøp

Du finner tilbudet på captureone.com – bruk rabattkoden BLACK-FRIDAY-19 (promotional code).

Capture One 20

Capture One 20 skal etter planen lanseres neste år. Hvis du kjøper Capture One 12 i dag kan du oppgradere gratis til Capture One 20 når den kommer. Les mer om Capture One 20 på captureone.com.

You may also like...

5 Responses

 1. Øyvind sier:

  Capture One Pro20 kommer til neste år, anbefaler sterkt å vente!

  • Det står på nettsiden at det er gratis å oppgradere til Capture One 20. Du trenger mao ikke å vente. Men takk for innspill – jeg var ikke klar over versjon 20 – artikkelen er oppdatert.

   • Øyvind sier:

    Tipper vi nå får både HDR og panorama. Mange har kviet seg for å gå over til C1 grunnet disse to manglene, særlig landskapsfotografer, så kommer dette tror jeg svært mange vil ta spranget. I tillegg bør C1 bli enda bedre på retusjering, slik at man slipper tillegsprogrammer som Affinity, hvis det er litt større retusjeringer som skal til. Alle de andre funksjonene i Ps bryr jeg meg ikke om, men savner bedre retusjerings-muligheter. Er ellers godt fornøyd med C1 etter vel et halvår, men mye igjen å lære.

    • Det er nok mange som reagerer på prisen. 3500 kroner (fullpris uten kamera-rabatter) er den samme prisen du betaler for 4 år med Adobe Photoshop/Lightroom. Jeg ser også at abonnementprisen (24 euro per måned = 242 kroner) for Capture One er dobbelt så høy som Adobe Photoshop/Lightroom.

     • Øyvind sier:

      Ja, man må velge enten Fuji eller Sony, da blir det det samme som Adobe. Har Lr Mobil inntil videre, men skal fase ut denne med tiden, men benytter foreløpig delvis min gamle 70D, pluss at jeg har liggende en del gamle råfiler fra denne jeg ikke har fått bearbeidet. Fram til påske har jeg halv pris av Sony-pris. Canon har valgt Adobe og Sony Capture One, så dette er en grunn til at jeg ikke vil gå tilbake til Canon, selv om de har best optikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.