Browser Care gjør nettleseren din raskere
Synes du surfing på nettet begynner å bli for treg? Nettleseren din kan være overbelastet. Denne appen som fikser dette på en enkel måte. Appen støtter tre nettlesere samtidig.

Les også: Programvare-porten

Gir en fin oversikt

Browser Care gir deg en fin oversikt over utvidelser og tilleggsprogrammer i nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome. Det er også et godt verktøy for å kvitte deg med eventuelle uønskede tilleggsprogrammer som gjerne installeres uten at du er klar over det.

Du kan også bruke Browser Care til å fjerne midlertidige internett-filer, definere startside og søkemotor. Browser Care er rett og slett et praktisk verktøy som kan brukes til å fjerne uønskede ting og tang som drar ned nettleseren din. Alt i ett og samme programmet. Det skader ikke at Browser Care er enkelt å bruke og er helt gratis.

Last ned

Du finner Browser Care på auslogics.com. Du kan velge språkversjon (standardvalget er English) under installasjonen, sette ikon på skrivebordet i Windows og du kan også velge om programmet starter samtidig som PC-en.

Vær oppmerksom på at du får et tilbud under installasjonen om å installere flere ekstraprogrammer, inkludert BoostSpeed og DriverUpdater. Det er lett å gå glipp av dette og bare klikke på Next. Vi anbefaler at du både fjerner haken ved begge tilbudene som kommer etter hverandre og klikker på Decline-knappen. Videre får du tilbud om å sette Yahoo som startside og søkemotor. Fjern haken og klikk på Decline-knappen. Klikk til slutt på Finish for å starte programmet.

Ved oppstart av Browser Care får du et tilbud om gratis produktnøkkel for BitReplica. Si nei til dette ved å klikke på krysset øverst til høyre i vinduet eller trykk på Esc-tasten på tastaturet. Du får også et sprettoppvindu med påminnelse om å installere ekstraprogrammet BoostSpeed – klikk på krysset øverst i høyre hjørnet for å fjerne vinduet.

Konklusjon

Browser Care gir deg en fin oversikt over tre nettlesere: Internet Explorer, Firefox og Chrome, og gir en brukervennlig metode for å rydde i disse nettleseren. Du må imidlertid være oppmerksom på å si nei til gratistilbudene under installasjonen og etter installasjon.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *