Nyttige tips for verdens største bokhandel
Amazon er et av verdens mest verdifulle selskaper og det er ikke uten grunn. På Amazon får du rimelige bøker, e-bøker, filmer og andre varer og tjenester. Vi gir deg oversikten.

Les også: Kjøpeguide for netthandel

Kindle Store

Kindle Store er en bokhandel som tilbyr e-bøker som du kan lese på enheten Kindle, men disse kan også leses på PC med appen Kindle for PC. Her får du svært rimelige e-bøker. De fleste bøkene er på engelsk.

Kindle for PC

Kindle for PC er en app for Windows PC som gjør det mulig å lese e-bøker som i utgangspunktet er laget for enheten Kindle.

Gratis bøker

Amazon er i utgangspunktet verdens største bokhandel på nettet, men det er mange som ikke er klar over at de kan laste ned e-bøker, helt gratis. Les mer i vår artikkel.

Rimelige DVD-er

Har du lyst å kjøpe filmer på DVD-er eller Blu-ray får du disse raskt og rimelig på Amazon, men husk at Norge er i DVD-sone 2 med mindre du har justert din DVD-eller bluray-spiller slik at den er sonefri. Videre kan det være lurt å bestille DVD-er fra amazon.co.uk i stedet for amamzon.com. Grunnen til dette er leveransen er gjerne raskere pluss at det er mer sannsynlig at du får en sone 2 DVD.

Filmstrømmetjeneste

Amazon strømmer også filmer. Les mer i vår artikkel.

Amazon Music Unlimited

Amazon Unlimited er Amazon sin strømmetjeneste for muskk. Prisen er 7,99 USD per måned, men du må være registrert bruker av Amazon Prime.

Amazon Prime

Amazon Prime er en abonnementstjeneste som gir Amazon-kunder tilgang på blant annet todagers gratis levering av varer i utvalgte land og områder. Les mer om Amazon Prime på wikipedia.org

Andre Amazon-tjenester

wikipedia.org finner du en ganske omfattende liste over det Amazon har å by på.

Kilder: Wikipedia.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.