Amazon lanserer ny musikktjeneste – også i Norge!

Spotify er kanskje den mest populære strømmetjenesten for musikk. Nå kommer Amazon for fullt.

Les også: Spotify-guide

Amazon lover over 50 000 000 låter i HD-kvalitet og flere millioner låter i enda bedre kvalitet.

Amazon Music HD

Den nye tjenesten har fått navnet Amazon Music HD og prisen er 12,99 USD per måned for Prime-kunder og 14,99 USD per måned for Amazon-kunder. Første 90 dager er gratis.

Også i Norge!

Ifølge vår kilde Betanews er denne tjenesten kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland og Japan, men vi fikk tilgang til tjenesten uten problemer i Norge. Husk at du må være registrert i Amazon for å bruke musikktjenesten.

Gå til amazon.com – klikk på «Try it free» og klikk på «Start your free trial» – gå deretter til amazon.com og klikk på «Listen now». Du får da opp en ny nettside med selve tjenesten! Vær oppmerksom på at du må være registrert på Amazon for å få dette tilbudet. Du får 90 dager gratis.

Kilde: betanews.com

You may also like...

2 Responses

  1. Daniel sier:

    Kanskje på en PC, men appen går ikke å laste ned, noe som gjør den rimelig ubrukelig. Amazon er faktisk helt forferdelig på hva det tilbyr her i Norge. Eneste som virker er Prime Video. Alexa er ikke kompatibel, ikke Audible eller. Jeg bruker begge disse men må bruke en engelsk konto på begge. Det ser ikke ut til å virke med musikk og spill delen deres i det heletatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *