Adobe med tilbud på Creative Cloud

Adobe har bestemt seg for å gi kunder gratis Adobe Creative Cloud i to måneder.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Selskapet Adobe har ikke offisielt bekreftet dette tilbudet, men vi har hørt om flere som benyttet seg av dette, blant annet fra lukkede fotogrupper på Facebook. Derfor velger vi å tro at det er reelt.

Slik gjør du det

Dette er tiltaket som gir deg gratis et par måneder. Vi understreker at du gjør dette på eget ansvar:

  1. Logg deg på din Adobe CC-konto. Tilbudet gjelder kun gjeldende Adobe-kunder.

  2. Kanseler abonnentplanen du er på akkurat nå.

  3. Du vil da få opp et spørsmål om du egentlig ønsker å kanselere. Dersom du går videre med å svare på dette spørmålet vil du få tilbud. Ett av tilbudene er å få Adobe CC gratis i to måneder. Det kan hende at du får opp en melding om gebyr for å kanselere. Du kan bare gå videre. Dette gebyr-vinduet kan være forvirrende, men vi har hørt fra andre brukere at det er bare å gå videre.

  4. Si ja til tilbudet du fikk og gå videre.

  5. Dermed får du to måneder gratis!

Et tilbud i det «skjulte»

Dette tilbudet virker meget uklart, ikke minst fordi Adobe ikke har presentert tilbudet offisielt, men vi har som sagt sett tilbakemeldinger fra kunder i Norge om at dette er reelt og at det fungerer.

Det er kommet rapporter fra brukere som ikke får dette tilbudet, men det fungerer som sagt for mange. Du vet ikke før du prøver. Det er også kommet rapporter om at du må ta de riktige valgene underveis. Du må oppgi «det er for dyrt» som en grunn til at du velger å kanselere abonnementet. Vi forstår det slik at tilbudet kommer på toppen av et løpende abonnement.

Kilder: petapixel.com, diyphotography.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *