ACDSee for fotoentusiaster, nå på salg!

acdsee0

ACDSee er et program for organisering og redigering av bilder for Windows og Mac, og det er utviklet av ACD Systems International Inc. ACDSee har en lang historie bak seg, faktisk helt tilbake til Windows 3.1 i 1994. Det er mange som anser ACDSee til å være en av konkurrentene til Adobe Lightroom.

Nå er de ulike versjonene av ACDSee-versjonene på salg og de kan kjøpes for opptil 46 prosent rabatt. Tilbudet varer til 7. mars. Les mer om tilbudet nederst på denne siden.

Les også: De beste fotoappene
Les også: Guide: Adobe Lightroom

Dette er ikke en test av ACDSee, men en presentasjon av funksjoner. ACDSee kan vurderes som et alternativ til Adobe Lightroom. Ultimate-utgaven av ACDSee er litt dyrere enn Lightroom, mens Pro-utgaven er i omtrent samme prisklasse. Dette salget gjør at du kan få ACDSee Ultimate til nesten halvpris.
ACDSee finnes i flere utgaver

ACDSee finnes i flere utgaver til forskjellig pris, og det er en fordel for de som ønsker å velge et program for sitt behov. Problemet er at det finnes ingen side på programmets hjemmeside som sammenligner de ulike produktene. Du finner riktignok en oversikt over produktene, men ingen sammenligning. Dette kan gjøre det vanskelig for potensiell kunde å velge en bestemt utgave, men ønsker du alle funksjoner velger du Ultimate-utgave, ønsker du den enkleste velger du ACDSee 20. Ønsker du et godt program, men trenger ikke de mest avanserte funksjonene, da velger du Pro-utgaven.

Selskapet bak produktet har forresten valgt å droppe gratisversjonen av ACDSee. Du finner riktignok gratisversjonen på tredjepartnettsider som download.cnet.com, men det dreier seg om eldre versjoner.

ACDSee finnes i følgende versjoner:

 • ACDSee Ultimate 10
  Avansert raw-behandler med lag og GPU-aksellerasjon. Inkludert flere hundre filtre og verktøy.

  Pris: 149.99 USD.

  Dette er de viktigste funksjonene i ACDSee Ultimate.

  • Develop-modus
   Et arbeidsmiljø for behandling av raw-filer.

  • Organisering
   Mulighet til å tilføre bildene rating, nøkkelord og fargekoder, slik at det blir enklere å finne frem i bildene dine.

  • «Non-destructive» redigering
   Du kan opprette lag («adjustment layers») i bildene dine som gjør det mulig med tilpassede justeringer. Redigeringen er «non-destructive» slik at du ikke risikerer å ødelegge originalbildet.

  • Automatiser oppgaver
   Du har muligheten til å automatisere oppgaver på flere bilder samtidig.

  • Objektiv-korrigering
   Mulighet til å korrigere feil i objektiver.

  • Raskere
   GPU-aksellerasjon gir raskere bildebehandling.

  • Avansert lysteknikk
   Finjuster eksponering av bildene dine med den såkalte Light EQ-teknologien som er patentert av selskapet som står bak ACDSee-programmet. Du kan justere lyset i spesifikke deler av bildet uten å endre resten av bildet. Les mer på acdsee.com.

  • Fargekontroll
   Intuitive verktøy for justering av farger.

 • ACDSee Pro 10
  Raw-behandler for non-destructive redigering, pluss GPU-aksellerasjon. Dette programmet passer for brukere som ønsker et godt bildebehandlingsprogram, men som ikke trenger de mest avanserte funksjonene fra Ultimate-utgaven.

  ACDSee Pro mangler blant annet funksjonen som bruker Light EQ-teknikken som kan brukes for avansert lysjustering på bestemte områder i et bilde.

  Pris: 99.99 USD.

 • ACDSee 20
  Dette er det rimeligste og enkleste programmet i serien. Et enkelt program for organisering og redigering av bilder for amatørfotografen.

  Pris: 59.99 USD.

Du finner en oversikt over alle ACDSee-produktene på acdsee.com/en/products.

ACDSee er nå på salg!

ACDSee er nå på salg! Programmet kan nå fås for opptil 46 prosent rabatt. Les mer på acdsee.com. Du kan for eksempel få ACDSee Ultimate for 79,95 USD (rundt 670 kroner). Tilbudet varer til 7. mars 2017.

Gratis prøveversjon

Du finner gratis prøveversjon av acdsee.com – du kan laste ned ACDSee 10 Ultimate og prøve gratis i 30 dager.

Kilder: acdsee.com, Wikipedia (1), Wikipedia ()2

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *