PostNord skuffer igjen og igjen

PostNord leverer ikke varene som avtalt. Dette er nesten ikke til å tro. Vi begynner å lure på hva PostNord driver med.

Les også: PostNord er ikke til å stole på
Les også: PostNord leverer ikke varene
Les også: PostNord fortsetter dårlig trend

I løpet de siste tre årene, fra 2019 til 2021, har vi bestillt en rekke varer på nettet. I samtlige tilfeller har PostNord enten ikke blitt levert i det hele tatt eller varen er forsinket. Til sammenligning kan vi nevne at i andre tilfeller er Posten blitt brukt til å levere varen, og da er varene alltid blitt levert på døren, raskt og uten problemer.

Svikter kundene

Vi kjøper varer i en nettbutikk. Varene er bestillt mandag 5. juli 2021. På sporing av pakken står estimert levert 6. juli, men dette ble senere merkelig nok endret til 8. mai.

Det vi reagerer på er at pakken ligger i terminalen i over to (2) døgn uten bevegelse. Du tenker kanskje at dette skyldes koronakrisen, men dette har aldri skjedd med Posten – vi har brukt Posten flere ganger enn PostNord i løpet at det siste året (både i 2020 og 2021).

Les også: Posten med superservice
Les også: Posten imponerer med bra service

Dessuten er det forvirrende at vi har en mulighet til å avtale levering via en lenke på sporingsiden. Dette er forvirrende fordi det er uklart om kunden må velge en dato for å i det hele tatt få pakken levert. Andre leverandører, for eksempel Posten, gjør dette mye enklere – de leverer raskere uten å måtte velge dato for levering.

Det er dessverre ikke første gangen vi opplever dette. I 2019 måtte vi faktisk ringe kundeservice for å få bevegelse på en pakke – ellers hadde ikke pakken blitt levert fikk vi oppgitt av kundeservice.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *