PostNord fortsetter en dårlig trend

Dette kan vel ikke være tilfeldig? Vi har bestillt flere varer på nettet og tre selskaper har levert varene hjem. Det er kun PostNord som svikter.

Les også: PostNord er ikke til å stole på
Les også: PostNord leverer ikke varene

I løpet de siste to årene, fra 2019 til 2021, har vi bestillt en rekke varer på nettet. I samtlige tilfellene med PostNord har varene enten ikke blitt levert i det hele tatt eller varen er forsinket. Til sammenligning kan vi nevne at i andre tilfeller er Posten og Xfrakt blitt brukt til å levere varen, og her har varene blitt levert på døren, raskt og uten problemer.

Det skjer igjen i 2021

I noen tilfeller tilbyr ikke nettbutikker et valg hvor kundene kan velge transportselskap. Vi kjøper en vare i en nettbutikk. Varen er bestillt onsdag 21. april. Av praktiske grunner er sendingen delt i to. Den ene delen leveres av Xfrakt, mens den andre leveres av PostNord.

Xfrakt leverer varen superfort – vi får varen utrolig nok dagen etter kjøp av varen, altså torsdag 22. april. Her er det superservice. Det blir ikke bedre enn dette.

PostNord leverer varen seks dager etter kjøp av varen, det vil si tirsdag 27.april, men dette skjer altså nesten en uke etter bestilling.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *