Nik Collection får flere nye presets

Selskapet DxO har lansert versjon 4.3 av de populære filtrene Nik Collection.

Les også: Fotoapper for alle

Nik Collection 4.3 er nå klar for nedlasting.

Hva er Nik Collection?

Nik Collection er en samling av syv (nå åtte) profesjonelle fotofiltre som tidligere har vært gratis, men pakken er ikke lenger gratis.

Google kjøpte pakken og la den ut gratis, men bestemte seg for å droppe videre utvikling. Pakken ble senere kjøpt opp av selskapet DxO.

I juni 2019 ble Nik Collection 2.0 lansert og blant nyhetene var flere presets (forhåndsredigeringer). Les mer i vår artikkel

I desember 2019 ble versjon 2.3 lansert og denne gangen ble det lagt til flere simuleringer av analog svart/hvit film. Les mer i vår artikkel.

I februar 2020 ble versjon 2.5 lansert og denne gangen ble det lagt til flere presets for fargefilteret Color Efex Pro. Les mer i vår artikkel

I juni 2020 ble versjon 3.0 lansert og nå lanseres filteret Perspective Efex som blant annet kan brukes til å fjerne feil i et bilde. Les mer i vår artikkel.

I november 2020 ble versjon 3.3 lansert med nye preset (forhåndsredigeringer).

I juni 2021 blir versjon 4 lansert med enda flere presets og en mulighet for bedre lokale redigeringer. Filtrene Nik Viveza og Nik Silver Efex får stor oppdatering.

I september 2021 blir versjon 4.3 lansert med bedre kompatibel med Photoshop med Apple M1 enheter. Nik Collection får bedre ytelse.

Nyheter

Blant nyhetene er 35 nye forhåndsredigeringer (presets)

Nik Collection 4.3

Du finner Nik Collection 4.3 på dxo.com – introduksjonsprisen er nå 99,99 USD (910 NOK) – vanlig pris er 149 USD (1300 NOK).

Verson 1 eller 4?

Det store spørsmålet er om det holder med gratisversjonen eller om det er verdt å betale 910 kroner for ekstra funksjoner?

Les også: Nik Collection 1 gratis

Hva synes du? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen.

Kilde: fstoppers.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *