Julesnø for PC-en din!

Dette er en app som gjør at du kan se snøfnugg falle ned på din dataskjerm. Gratis og enkel å bruke. Du kan fortsette å jobbe på PC-en din selv om appen kjører.

Les også: Programvare-porten

DesktopSnowOK

Du finner DesktopSnowOK på softwareok.com, men ikke klikk på Download-lenken på denne siden, fordi dette er reklame. Du finner installasjonsfilen på softwareok.com/?Download – last ned og pakk opp ZIP-filen. Kjør programfilen DesktopSnowOK.exe.

Trenger ikke installasjon

Det positive med dette programmet er at det trenger ikke installasjon – du bare kjører programfilen og du får opp snøen på skjermen med en gang. Du får også opp programvinduet til DesktopSnowOK med en mulighet til å endre innstillinger. Her kan du blant annet endre følgende:

  • Du kan velge om du ser 5 eller 2000 snøfnugg (flakes) på skjermen samtidig.
  • Du kan velge hvor raskt (speed) snøen faller ned.
  • Du kan velge at andre ting enn snøfnugg faller ned (Image/Texture).
  • Du finner flere valg via programvinduet.

Du kan slå av eller på

Du kan klikke på programikonet nederst til høyre i Windows (system tray) og her kan du fjerne haken ved Activate/Deactivate for å deaktivere snøfallet.

Fjerne programmet?

Dette programmet installeres ikke så det du må gjøre er å høyreklikke på DesktopSnowOK-ikonet nederst til høyre i Windows (system tray) – fjerne hakene ved Activate/Deactivate og Start with Windows i selve programvinduet og deretter slette programfilen (DesktopSnowOK.exe) fra PC-en.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *