WordPress-feil ikke fikset likevel

I desember 2020 skrev vi om en alvorlig feil i WordPress.

Les også: Alvorlig feil i WordPress

WP Statistics

Det viste seg at feilen lå i utvidelsen WP Statistics. Denne feilen var såpass alvorlig at den tok ned hele nettstedet vårt. Den midlertidige fiksen var rett og slett å deaktivere utvidelsen.

Nå har det gått tre måneder og vi har fortsatt ikke funnet et alternativ til WP Statistics vi er fornøyd med. Vi har blant annet prøvd Google Analytics og den er absolutt å anbefale for statistikk for et nettsted, men WP Statistics er såpass integrert i WordPress at den gir besøkstall for artiklene godt synlig.

Den aktuelle utvidelsen (WP Statistics) er nå blitt oppdatert flere ganger og det er først nå at vi tør prøve den igjen. Vi har heldigvis ikke fått noen feilmelding og den fungerer som den skal.

Feil igjen

Alt virket normalt, men to timer senere fikk vi database-feil og nettstedet var nede. Det ble ordentlig krise. Heldigvis klarte vi å deaktivere WP Statistics og da var alt normalt igjen. Denne utvidelsen er rett og slett farlig og anbefales ikke.

Har du samme erfaring eller en annen erfaring med WP Statistics? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.