Hundre verktøy samlet i ett


Windows Repair Toolbox er et gratis program som gir deg enkel tilgang til ganske mange forskjellige verktøy som kan brukes til å løse ulike typer problemer i Windows, men også for å få informasjon om PC-en din. Her er det totalt over 100 verktøy lett tilgjengelige.

Les også: Programvare-porten

Meget god oversikt

Den største fordelen med programmet er at selve programvinduet er veldig oversiktlig. Du finner verktøy i kategorier som maskinvare (HWiNFO, CPU-Z, GPU-Z), nyttige verktøy (Ninite, NirLauncher), reparer (FixWin, Autoruns), backup/recovery (Recuva), Windows (msconfig, regedit, chkdsk) og avinstallasjon (Decrapifier).

I tillegg har programvinduet seks faner med flere verktøy, blant annet fjerning av skadevare, tester, notater, innstillinger og informasjon om programmet.

Nederst i programvinduet får du informasjon om status til din PC. Her kan du blant annet se hvor mye lagringsplass som er igjen, brukt minne (RAM), om PC-en din er koblet til internett og temperatur i PC-en.

For erfarne brukere

windows_repair_tool_1

Problemet med dette programmet er at du får ikke mye informasjon om hva hvert verktøy gjør. Du får riktignok litt informasjon hvis du holder musepekeren over en av knappene i programvinduet, men det er minimal informasjon. Windows Repair Tool er derfor best egnet for brukere som fra før av har erfaring med Windows og er vant til å bruke de forskjellige verktøyene.

Nyttig verktøykasse

Windows Repair Toolbox er en nyttig verktøykasse for deg som ønsker å få rask tilgang til nyttige verktøy. Programmet tilbyr rett og slett en samling av snarveier til de ulike verktøyene.

Når du klikker på knappene i Windows Repair Toolbox vil det aktuelle programmer reagere forskjellig, det avhenger av programmets natur. Klikker du for eksempel på Ninite vil du få opp hjemmesiden til Ninite i din standardnettleser. Klikker du på HWiNFO får du opp vindu med informasjon om PC-en din.

Du får gjerne mulighet til å velge om et program kun kjøres denne ene gangen eller om du ønsker å installere det. Videre kan du få muligheten til å laste ned nyere versjon av programmet.

Enkelte programmer i denne verktøykasse bør du være forsiktig med, for eksempel ComboFix som tilbakestiller en del registerverdier.

Du bruker dette programmet uansett på eget ansvar!

Last ned

Du finner Windows Repair Toobox på windows-repair-toolbox.com. Programmet støtter alle Windows-versjoner fra Windows XP til Windows 10. Pass på å laste ned riktig program – her er det såpass mange reklameplakater at det er lett å laste ned feil program. Du skal klikke på Download-bildet du ser nederst på nettsiden. Du kan også klikke på Download-bildet du ser her til høyre.

Vær oppmerksom på at tredjepartsverktøyene vil ikke lastes ned før du bruker dem for første gangen. Kun de innebygde Windows-verktøyene er allerede klar for bruk.

Kilde: Ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *