Denne Windows-utgaven går ut på dato

Windows 8 var egentlig en fiasko for Microsoft – såpass dårlig var den at selskapet bestemte seg for å ikke lansere Windows 9.

Les også: Beste og verste Windows

Den ble lansert i 2012, men den siste sikkerhetsoppdateringen ble lagt ut i 2015. Windows 8 er kjent for et av de verste brukergrensesnittene i historien – det hadde en håpløs startmeny. Microsoft prøvde å rette opp fiaskoen ved å lansere versjon 8.1 i 2013, altså året etter.

Januar 2023

De som fortsatt bruker Windows 8.1 vil få varsler om at Microsoft har planer om å kutte støtten fullstendig i januar 2023.

Alternativer

Brukere som fortsatt bruker Windows 8.1 kan oppgradere, men problemet er at gamle PC-er vil uansett ikke støtte Windows 11. Løsningen er da å kjøpe ny PC.

Les også: Windows 10 er fortsatt gratis

En annen mulig løsning er å oppgradere til Windows 10, noe som faktisk er helt gratis og Windows 10 har en levetid til 2025.

Siste: Vi har nettopp prøvd å oppgradere både Windows 7 og Windows 8.1 med et verktøy (Media Creation Tool) vi tidligere har brukt. Kun 70 posent av installasjonen ble gjennomført – da ble den stoppet. Du kan jo prøve selv.

Kilder: Microsoft, theverge.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *