Nå kan du endelig sende til Instagram fra PC-en din!

Egentlig merkelig at denne muligheten ikke finnes allerede. Nå har fotograf og programmerer Felix Sun utviklet appen Windowed som gjør det mulig å sende bilder fra en PC, et nettbrett eller en smarttelefon til den populære tjenesten Instagram.

Les også: Programvareporten
Ikke den første, men…

Vel, det er ikke helt riktig at dette er den første appen som gjør dette. Appen Gramblr kan gjøre nettopp det samme, men det er kanskje ikke mange som er klar over det. En av fordelene med Windowed er at den er basert på åpen kildekode.

Du kan bruke Windowed til å sende bilder fra PC eller Mac til Instagram. Det som gjør det mulig for Windowed å fungere som den gjør er at appen fungerer som en mobil nettleser – tjenesten Instagram gjør det nemlig mulig å sende bilder via en nettleser.

Last ned

Du finner Windowed på windowed.io. Blant nyhetene i versjon 1.3 er støtte for flere Instagram-kontoer og du kan på en enkel måte skifte mellom de ulike kontoene.

Falsk virusalarm i Windows 10

Windows Defender i Windows 10 reagerte (virusalarm) på tidligere versjon av denne appen og stoppet installasjonen. Den nyeste versjonen (1.3) gir ingen virusalarm. Reaksjonen på den tidligere Windowed-versjonen viste seg imidlertid å være falsk alarm. Vi testet installasjonsfilen med flere antivirus og fikk ingen reaksjon. Det viser seg altså at utviklerne har fikset dette problemet i den nyeste versjonen.

Kilde: dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *