Nå kan du endelig sende til Instagram fra PC-en din!

Egentlig merkelig at denne muligheten ikke finnes allerede. Nå har fotograf og programmerer Felix Sun utviklet appen Windowed som gjør det mulig å sende bilder fra en PC, et nettbrett eller en smarttelefon til den populære tjenesten Instagram.

Les også: Dataportens app-arkiv
Ikke den første, men…

Vel, det er ikke helt riktig at dette er den første appen som gjør dette. Appen Gramblr kan gjøre nettopp det samme, men det er kanskje ikke mange som er klar over det. En av fordelene med Windowed er at den er basert på åpen kildekode.

Du kan bruke Windowed til å sende bilder fra PC eller Mac til Instagram. Det som gjør det mulig for Windowed å fungere som den gjør er at appen fungerer som en mobil nettleser – tjenesten Instagram gjør det nemlig mulig å sende bilder via en nettleser.

Last ned

Du finner Windowed på windowed.io

Falsk virusalarm i Windows 10

Windows Defender i Windows 10 reagerer på denne appen og stopper installasjonen. Vi har testet installasjonsfilen (windowed-Setup-1.1.1.exe) med virustotal.com, det er verktøy som kan brukes til å skanne enkelte filer med totalt 65 antivirus og resultatet ble 0/65, altså ingen antivirus reagerer på denne filen. Vi har i tillegg installert programmet på både Windows 7 og Windows 10 (programfilen kan likevel kjøres hvis du dobbeltklikker på installasjonsfilen) og skannet deretter PC-en med henholdsvis Microsoft Security Essentials og Windows Defender – ingen skadelig filer ble funnet. Konklusjonen er at i Windows Defender er denne filen såkalt falskt positiv, altså er dette falsk alarm, det vil si Windows Defender definerer installasjonsfilen skadelig selv om den ikke er det.

Kilde: dpreview.com

You may also like...

2 Responses

  1. Torbjørn Martinsen sier:

    Nedlastingen ble stoppe av Windows Defender her, med meldingen: Avbrutt. Virus oppdaget.
    Windows 10.

    • Dette er falsk positiv dvs falsk alarm. Installasjonsfilen er blitt virusskannet, men ingenting funnet. Det er slett ikke første gangen et antivirus fra Microsoft reagerer slik på apper de ikke liker.. Artikkelen er oppdatert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.