App for kjøp og salg av bruktvare

Vi kaster ganske mange ting vi ikke bruker lenger, kanskje fordi det er noe feil med tingene, eller rett og slett fordi vil har gått lei av produktet.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Bruktvarer

Dette ønsker norske gründere å gjøre noe med – de har laget en app som skal gjøre eierskap over ting, reparasjon og bruktsalg enklere.

En rekke butikker har allerede betalt for å være med i denne nye appen. Dette inkluderer butikker som blant annet tilbyr reparasjoner av varer. Over 10 000 brukere skal allerede ha lastet ned appen, ifølge en reportasje om appen på NRK.

Tings

Du finner appen på tings.com. Den skal altså gjøre det enklere å kvitte seg med varer via bruktsalg. Denne appen ble presentert i NRK Dagsrevyen fredag 17. november 2023.

Kjøp og salg

Det er bare å laste ned appen, registrere seg og du er i gang! Dette er jo en bruktbutikk. Her finner du rimelige ting og tang. Ønsker du å legge ut noe på salg er det bare å ta bilde av det du ønsker å selge, ta også bilde av kvitteringen hvis du har den, og legge dette ut på nettsiden. Målet er å gjøre denne prosessen så enkel som mulig.

Bra med alternativer

Vi har jo allerede finn.no og rubrikk.no for bruktvarer, men det er bra med alternativer. Hva pleier du å bruke for bruktvarer? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *