Strim er en alternativ TV-pakke

Utvalget av strømmetjenester for film blir større og større. Vi har laget en oversikt over tilbudene.

Les også: Filmstrømmetjenester

Strim er en ny norsk strømmetjeneste som ble lansert i oktober 2018.

Strim.no

Strim.no er en tjeneste som samler norske og internasjonale serier, filmer og TV-kanaler i én strømmetjeneste. Du kan se filmer, serier og TV-kanaler på mobil, nettbrett, i nettleseren og på TV. Det er per i dag ikke mulig å bruke denne tjenesten utenfor Norge. Det er kun tilgang til to samtidige strømmer, uavhengig av enhet. Strim drives av RiksTV.

Strim er annerledes enn mange andre tjenester som byr på strømming av filmer i den forstand at Strim byr på pakker med TV-kanaler, det vil si du kan se filmer som disse kanalene viser. Det betyr at brukerne får tilgang til innhold fra blant annet TV 2, TVNorge, Disney, BBC, Discovery, Matkanalen, Paramount+ og HBO Nordic, avhengig av hvilken pakke brukerne velger.

Strim-tjenesten er først og fremst rettet mot brukere som i utgangspunktet ikke har en TV-pakke fra sin TV-leverandør. Derfor er det ikke aktuelt å vurdere tjenesten Strim basert på filmutvalget – de ulike TV-kanalene tilbyr et variert utvalg av filmer.

Strim-apper

Priser

  • Strim mini har en pris på 129 NOK per måned.
  • Strim film og serier har en pris på 249 NOK per måned.
  • Strim familie har en pris på 349 NOK per måned.

Det er ingen bindingstid – du kan si opp abonnementet når som helst. Strim kan prøves gratis i 30 dager. Du finner detaljene på strim.no.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.