Strim samler flere TV-tilbud i én pakke

Utvalget av strømmetjenester for film og TV-serier blir større og større.

Les også: Filmstrømmetjenester

Strim er en ny norsk strømmetjeneste som ble lansert i oktober 2018 og som samler TV-leverandører under ett.

Strim.no

Strim.no er en tjeneste som samler norske og internasjonale serier, filmer og TV-kanaler i én strømmetjeneste. Du kan se filmer, serier og TV-kanaler på mobil, nettbrett, i nettleseren og på TV. Strim drives av RiksTV.

Strim er annerledes enn mange andre tjenester som byr på strømming av filmer i den forstand at Strim byr på pakker med TV-kanaler, det vil si du kan se filmer som disse kanalene viser. Det betyr at brukerne får tilgang til innhold fra blant annet TV 2, TVNorge, Disney, BBC, Discovery, Matkanalen, Paramount+ og HBO Nordic, avhengig av hvilken pakke brukerne velger.

Strim-tjenesten er først og fremst rettet mot brukere som i utgangspunktet ikke har en TV-pakke fra sin TV-leverandør. Derfor er det ikke aktuelt å vurdere tjenesten Strim basert på filmutvalget – de ulike TV-kanalene tilbyr et variert utvalg av filmer.

Strim-apper

Priser

  • Strim mini tilbyr TV2, TV2 nyhetskanalen, TVN, FEM, BBC World News. Denne pakken har en pris på 129 NOK per måned.

  • Strim film og serier tilbyr alt Strim mini har pluss HBO Nordic, TV2 Zebra, MAX, TV2 Humor, Paramount pluss, TV2 Livsstil og VOX. Denne pakken har en pris på 249 NOK per måned.

  • Strim familie tilbyr alt Strim film og serier har pluss Discovery, Animal Planet, TLC, Nickolodeon, Disney og 10 kanaler i tillegg. Denne pakken har en pris på 299 NOK per måned.

Det er ingen bindingstid – du kan si opp abonnementet når som helst. Strim kan prøves gratis i 30 dager. Du finner detaljene på strim.no.

You may also like...

2 Responses

  1. morten andre sier:

    hei jeg vil ha alle kanaler fra riks tv som strim i fra i dag da skal alle kanaler ligge inne nå på apple tv som jeg skal strime få dem inn i dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.